Postopek

V vsak kovinski rezervar naši serviserji vstopijo skozi odprtino na rezervarju. Nekateri rezervarji so z odprtino že opremljeni, pri tistih brez odprtine pa jo z našim patentiranim postopkom naredimo. To nam omogoča, da je vaš rezervar očiščen do popolnosti, saj lahko zgolj s takšnim postopkom zagotovimo odstranitev vseh usedlin in oblog na stenah rezervarja. Očistimo tudi plastične rezervarje, pri katerih pa uporabljamo klasičen način čiščenja s prečrpavanjem.

Oprema za čiščenje

Naša tehnična oprema omogoča, da vam storitev čiščenja izvedemo tudi v primeru, da vaš rezervar ni prazen. Olje, ki se nahaja v rezervarju, pretočimo v našo mobilno filtrirno enoto, ki vaše olje prečisti in ga tako prečiščenega pretočimo nazaj v vaš rezervar po opravljeni storitvi čiščenja.

Postopek čiščenja

Na začetku postopka se na vašem rezervarju izvede izdelava odprtine, ki jo naši strokovnjaki opravljajo s posebnimi rezili, ki ne iskrijo. Tako ni nobene nevarnosti, da bi prišlo do morebitnega vžiga. Skozi izrezano odprtino se nato vstavi cev, skozi katero izčrpamo obstoječe gorivo iz rezervarja v našo mobilno filtrirno enoto. Skozi odprtino se, ob uporabi zaščitnih sredstev, spusti naš strokovnjak, ki z uporabo lopatic, ščetk in krp dodobra prečisti notranje stene rezervarja, odstrani mulj in preveri galvanske najede. V primeru, da so opažene hujše poškodbe na površini sten, se ugotovlja varnost nadaljne uporabe rezervarja. Nato še preveri stanje sesalne šobe, jo po potrebi nastavi, prečisti ali zamenja. Po opravljenem čiščenju serviser izstopi iz rezervarja, nazaj vanj iztoči vaše prečiščeno olje in morebitno dodatno olje, ki ste ga pri nas naročili, ter prične s postopkom zapiranja rezervarja. Rezervar se zapre z našim pokrovom, katerega delovanje je patentirano in zagotavlja popolno varnost in tesnenje, ter enostavno uporabo ob našem naslednjem obisku.

 Slikovni prikaz čiščenja

Postopek

Kontakt

kontakt


Strokovno svetovanje